Στο EVROS FEST το REDRIVER του Διδυμοτείχου.

Το 1ο Evros Fest στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, συνδιοργανώνουν στις 25 και 26 Μαρτίου 2012, το Επιμελητήριο Έβρου, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων και ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών-Βιομηχάνων του νομού.

Στόχος των διοργανωτών είναι η προβολή των παραγόμενων προϊόντων αλλά και του τουρισμού του Έβρου στην αγορά της Γερμανίας, καθώς και η ενίσχυση της επαφής με τους ομογενής.

Πρόκειται για μια προσπάθεια προβολής των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής μας αλλά και του τουριστικού προϊόντος μας με απώτερο στόχο τη διείσδυσή τους στις αγορές του εξωτερικού και την επαφή των ομογενών με την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Οι δράσεις που περιλαμβάνονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι η διοργάνωση φόρουμ μεταξύ επιχειρήσεων του Έβρου και γερμανικών επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, η παράλληλη προβολή των συμμετεχόντων σε εκθεσιακό χώρο ξενοδοχείου και η πραγματοποίηση προωθητικών ενεργειών.

 

______________

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη οργανωμένη αποστολή, προώθησης των παραγόμενων προϊόντων στον Έβρο, στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Το 1ο Evrosfest οργάνωσε το Επιμελητήριο Έβρου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου, ο Συνδέσμος Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών Ν. Έβρου με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Στουτγάρδης (VHU) και της ομογενειακής εφημερίδας Europolitis.

Αποτέλεσε μία προσπάθεια προβολής των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής μας, αλλά και του τουριστικού προϊόντος, με απώτερο στόχο την διείσδυση του στις αγορές του εξωτερικού ,αλλά και την επαφή των Ομογενών με την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Σε αίθουσες ξενοδοχείου παρουσιάσθηκε στο κοινό ,έκθεση προϊόντων του Έβρου και στην οποία συμμετείχαν επιχειρήσεις τροφίμων και τυποποίησης, αγροτικών προϊόντων, ποτών, μεταξωτών, γλυκισμάτων, Αγροτουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων, κατασκευαστικές εταιρείες, ενώ εκτέθηκαν και άλλα παραγόμενα προϊόντα της περιοχής.
25 Εβρίτες επιχειρηματίες, είχαν συναντήσεις, με αντίστοιχους Γερμανούς, για το κλείσιμο επιχειρηματικών συμφωνιών. Εκτιμάται ότι επιτεύχθηκαν 3-6 συμφωνίες για κάθε επιχείρηση του Έβρου, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία της αποστολής.
  • 10.04.2012

Ας συνεργαστούμε...

Επικοινωνία

OFFICE:
25ης Μαϊου 132
Διδυμότειχο, Τ.Κ. 68300, Ν.ΕΒΡΟΥ

SHOP:
Δημοκρατίας 60
Διδυμότειχο, Τ.Κ. 68300, Ν.ΕΒΡΟΥ

Τηλ./Fax: +30 25530 25742
Κιν.: 6947 954639
Skype: mobilesoundfactory.gr

E-mail: info(at)mobilesoundfactory.gr

Σύντομα δίπλα σας με νέα σελίδα…