ΠΡΟΦΙΛ

Επιχείρηση

Η Mobile Sound Factory  (www.mobilesound.gr) δραστηριοποιείται στην παραγωγή, αναπαραγωγή και προβολή του πολιτισμού με έδρα το Διδυμότειχο.

Η δημιουργική ομάδα της επιχείρησης αποτελείται από ανθρώπους ενεργούς στην οργάνωση εκδηλώσεων, εκθέσεων, τουριστικών δράσεων  καθώς και στη διαφήμιση.

Έχει την εμπειρία να συμβάλει στην πραγματοποίηση θεσμοθετημένων εκδηλώσεων ή να δημιουργήσει νέες, να προωθήσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να προβάλει επιχειρήσεις και γεγονότα.

Η επιχείρηση:

 • Παρέχει πλήρη ενημέρωση και γνώση του έργου.
 • Ανταποδίδει με βεβαιότητα την επένδυση των επιχειρήσεων.
 • Εκτιμά την αξία κάθε προϊόντος με επαγγελματισμό.
 • Αξιολογεί τις περιστάσεις και τονίζει ανάλογα κάθε σημείο του έργου.
 • Καλλιεργεί την αμοιβαία εμπιστοσύνη.
 • Διαδίδει τις αξίες των αρχών και των δεοντολογικών όρων.

 

Brand

1993 Μια ομάδα συνεργατών ξεκίνησε την δημιουργική της πορεία στο ραδιόφωνο, τη διαφήμιση και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

1996 Δημιουργήθηκε το Sound Factory club κι αποτέλεσε έναν πρωτοποριακό χώρο μουσικής έκφρασης για τους νέους του Διδυμοτείχου.

1998 Με νέες ιδέες ανασυγκροτείται και εξειδικεύεται στην διοργάνωση και προώθηση εκδηλώσεων συμπληρώνοντας την λέξη Mobile στον αρχικό τίτλο.

1999 Διοργανώνει με τοπική ομάδα πρωτοβουλίας το «Φεστιβάλ Φως του Κάστρου» στο Διδυμότειχο για 3 συναπτά έτη.

2001 Αναπτύσσει νέες  υπηρεσίες προβολής και εκπροσωπεί καλλιτέχνες  από την Β.Ελλάδα.

2003 Επενδύει σε ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό και κατοχυρώνει το logo της επιχείρησης στην τελική του μορφή ως Mobile Sound Factory με τις γραφιστικές παραλλαγές του (www.mobilesound.gr).

2006 Συμμετέχει στο «Balkan Performing Arts Market»  και υλοποιεί μία μελέτη για την τουριστική ανάπτυξη της  ιστορικής πόλης του  Διδυμοτείχου με χάρτη-οδηγό πόλης και ένα φεστιβάλ.

2007 Διοργανώνει το «Φεστιβάλ Πολιτισμού Διδυμοτείχου, Ερυθροπόταμος – Red River» το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο (www.redriver.gr).

2011 Αποτελεί μέλος του ελληνικού  δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκης Γιορτής της Μουσικής – European Music Day (EMD)  με την τοπική διοργάνωση στο Διδυμότειχο και εκδίδει πιλοτικά τον πρώτο Τουριστικό Χάρτη-Οδηγό Διδυμοτείχου.

2012 Εκλέγεται διοικητικό μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου-Περιφερείας (Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π.).  Διοργανώνει το πρώτο «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» στο Κάστρο Διδυμοτείχου.

2013 Σχεδιάζει και οργανώνει την 1η Έκθεση Διδυμοτείχου «Τουριστική Γιορτή Θράκη» 2013 και υλοποιεί την πρώτη διαδικτυακή Πολιτιστική Ατζέντα  του «Ελξατε, Δίκτυο Προώθησης Τουρισμού», Διδυμότειχο.

2014 Επανεκλέγεται διοικητικό μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου-Περιφερείας (Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π.).

2016 Συντονίζει και επεκτείνει το δικτύου της Ευρωπαϊκης Γιορτής της Μουσικής – European Music Day (EMD) στον Ν. Έβρου με συμμετοχή της Ορεστιάδας και του Σουφλίου (www.evros-emd.gr).  Επανεκλέγεται διοικητικό μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου-Περιφερείας (Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π.).

2017 Δικτυώνει και την Αλεξανδρούπολη στο δίκτυο της Ευρωπαϊκης Γιορτής της Μουσικής – European Music Day (EMD) στον Ν. Έβρου  (www.evros-emd.gr)

Σήμερα, συνεχίζει την πορεία της προτείνοντας νέες ιδέες στη αγορά με το μήνυμα see, hear, feel & remember. Υπέυθηνος της επιχείρησης είναι ο Σωτήρης Μάρκου διατηρώντας τον διακριτικό τίτλο Mobile Sound Factory.  Αποτελεί μια εξειδικευμένη και ανταγωνιστική επιχείρηση στο χώρο των εκδηλώσεων και της διαφήμισης με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της.

 

Επιμόρφωση

Η Mobile Sound Factory είναι σε εξέλιξη ώστε να αποτελέσει μέλος της Διεθνής Ένωσης Επαγγελματιών Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και του Eυρωπαϊκού Δικτύου Ανταλλαγής Παραστατικών Τεχνών και Εκθέσεων.

Η τελευταία επιμόρφωση-κατάρτιση της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε :

 • 2014, στον τομέα  Τοπική Ιστορία σε συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.).
 • 2013, στον τομέα  Σύγχρονο Marketing & Τεχνικές Πωλήσεων σε συνεργασίας με το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.) και το Ε.Κ.Τ. .
 • 2013, στον τομέα  Τεχνικός Ασφαλείας σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Β.Ο.Π. και το ΚΕΚ – Γ.Ε.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
 • 2008, στον τομέα  Εθελοντισμός & Αναπηρία (Α.Μ.Ε.Α.) σε συνεργασίας με το Ινστιτούτο Ενδοκοινωνιακής Αποκατάστασης και την Ε.Ε. .
 • 2008, στον τομέα  Marketing & Διαφήμιση σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεων Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) και την Ε.Ε. .
 • 2007, στον τομέα  Πολιτιστικό Περιβάλλον  (Οργάνωση Εκθέσεων, Εκδηλώσεων, Σεμιναρίων κ.α.) σε συνεργασία με το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και την Ε.Ε. .
 • 2004, στον τομέα  Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνίας από το Κέντρο Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Ελλάδας.
 • 2003, στον τομέα  Σχεδίαση Διαφημιστικών Εντύπων από την ΑΙΝΙΓΜΑ design – Studio Γραφικού Σχεδιασμού.
 • 2002, στον τομέα  Ζωγραφικής από τον Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. – Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας.
 • 2000, στον τομέα  Αυτοματισμών & Προγραμματισμό  Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου από τον Ο.Ε.Ε.Κ. – Δ.Ι.Ε.Κ.
 • 1997, στον τομέα  Ραδιοφωνικές Παραγωγές  & Μουσική Επιμέλεια από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Διδυμοτείχου.
 • 1993, στον τομέα  Ραδιοφωνικές Παραγωγές & Μουσική Επιμέλεια από τη Ραδιοφωνία Θράκης Διδυμοτείχου.

 

 

 

 

Συνεργασίες

Τα τελευταία χρόνια η MSF productions υποστήριξε συνεργασίες και κάλυψε ψυχαγωγικές και διαφημιστικές ανάγκες σε σημαντικές επιχειρήσεις, συλλόγους ή σε πολιτιστικά & αναπτυξιακά κέντρα της Β. Ελλάδας .

 

Ας συνεργαστούμε...

Επικοινωνία

OFFICE:
25ης Μαϊου 132
Διδυμότειχο, Τ.Κ. 68300, Ν.ΕΒΡΟΥ

SHOP:
Δημοκρατίας 60
Διδυμότειχο, Τ.Κ. 68300, Ν.ΕΒΡΟΥ

Τηλ./Fax: +30 25530 25742
Skype: mobilesoundfactory.gr

E-mail: info(at)mobilesoundfactory.gr

NETWORK