ΠΡΟΦΙΛ

Επιχείρηση

Η Mobile Sound Factory  (www.mobilesoundfactory.gr) δραστηριοποιείται στην παραγωγή, αναπαραγωγή και προβολή του πολιτισμού με έδρα το Διδυμότειχο.

Η δημιουργική ομάδα της επιχείρησης αποτελείται από ανθρώπους ενεργούς στην οργάνωση εκδηλώσεων, εκθέσεων, τουριστικών δράσεων  καθώς και στη διαφήμιση.

Έχει την εμπειρία να συμβάλει στην πραγματοποίηση θεσμοθετημένων εκδηλώσεων ή να δημιουργήσει νέες, να προωθήσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να προβάλει επιχειρήσεις και γεγονότα.

Η επιχείρηση:

 • Παρέχει πλήρη ενημέρωση και γνώση του έργου.
 • Ανταποδίδει με βεβαιότητα την επένδυση των επιχειρήσεων.
 • Εκτιμά την αξία κάθε προϊόντος με επαγγελματισμό.
 • Αξιολογεί τις περιστάσεις και τονίζει ανάλογα κάθε σημείο του έργου.
 • Καλλιεργεί την αμοιβαία εμπιστοσύνη.
 • Διαδίδει τις αξίες των αρχών και των δεοντολογικών όρων.
Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο Σωτήρης Μάρκου διατηρώντας τον διακριτικό τίτλο.  Αποτελεί μια εξειδικευμένη και ανταγωνιστική επιχείρηση στο χώρο των εκδηλώσεων και της διαφήμισης με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της.

 

Brand

1993 Μια ομάδα συνεργατών ξεκίνησε την δημιουργική της πορεία στο ραδιόφωνο, τη διαφήμιση και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

1996 Δημιουργήθηκε το Sound Factory club κι αποτέλεσε έναν πρωτοποριακό χώρο μουσικής έκφρασης, συναυλιών και ψυχαγωγίας για τους νέους του Διδυμοτείχου.

1998 Με νέες ιδέες ανασυγκροτείται και εξειδικεύεται στην διοργάνωση και προώθηση εκδηλώσεων συμπληρώνοντας την λέξη Mobile στον αρχικό τίτλο.

1999 Διοργανώνει με τοπική ομάδα πρωτοβουλίας το φεστιβάλ “Στο Φως του Κάστρου” στις πέτρινες αποθήκες ΟΣΕ Διδυμότειχο σε συνεργασία με το Δήμο Διδυμοτείχου για 3 συναπτά έτη.

2001 Αναπτύσσει νέες  υπηρεσίες προβολής , εκπροσωπεί καλλιτέχνες  από την Β.Ελλάδα και παράγει ραδιοφωνικές εκπομπές.

2003 Επενδύει σε ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό και κατοχυρώνει το logo της επιχείρησης στην τελική του μορφή ως Mobile Sound Factory με τις γραφιστικές παραλλαγές του.

2006 Συμμετέχει στο “Balkan Performing Arts Market”  και υλοποιεί μία μελέτη για την τουριστική ανάπτυξη της  ιστορικής πόλης του  Διδυμοτείχου με χάρτη-οδηγό πόλης και ένα φεστιβάλ.

2007 Διοργανώνει το “Φεστιβάλ Πολιτισμού Διδυμοτείχου, Ερυθροπόταμος – Red River” το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο (www.redriver.gr).

2008 Συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο “4ο Athens Music Forum” συνεργασία του MAD TV, της IFPI και του Υπουργείου Πολιτισμού.

2009 Συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο “5ο Athens Music Forum” συνεργασία του MAD TV, της IFPI και του Υπουργείου Πολιτισμού.

2011 Αποτελεί μέλος του Ελληνικού  Δικτύου Διοργανωτών της “Ευρωπαϊκης Γιορτής της Μουσικής – European Music Day (EMD)”  με την τοπική διοργάνωση στο Διδυμότειχο και εκδίδει πιλοτικά τον πρώτο Τουριστικό Χάρτη-Οδηγό Διδυμοτείχου.

2012 Εκλέγεται διοικητικό μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου-Περιφερείας (Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π.).  Διοργανώνει το πρώτο “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” στο Κάστρο Διδυμοτείχου και οργανώνει την συμμετοχή του Δήμου Διδυμοτείχου με εκθεσιακό περίπτερο  στην “Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NEXUS 2012” στην Αθήνα.

2013 Σχεδιάζει και οργανώνει την 1η Έκθεση Διδυμοτείχου “Τουριστική Γιορτή Θράκη 2013” την περίοδο της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης του Δήμου Διδυμοτείχου. Υλοποιεί πιλοτικά την διαδικτυακή ατζέντα  “ΕΛΞΑΤΕ, Δίκτυο Προώθησης Τουρισμού”,  στον Έβρο.

2014 Επανεκλέγεται διοικητικό μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου-Περιφερείας (Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π.) και συμμετέχει ως εκπρόσωπος στο επίσημο περίπτερο της  Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. στην έκθεσης  ALEXPO 2014 του Επιμελητηρίου Έβρου.

2016 Επανεκλέγεται διοικητικό μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου-Περιφερείας (Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π.). Συντονίζει και επεκτείνει το δικτύου της “Ευρωπαϊκης Γιορτής της Μουσικής – European Music Day (EMD)” στον Ν. Έβρου με συμμετοχή της Ορεστιάδας και του Σουφλίου (www.evros-emd.gr).

2017 Δικτυώνει και την Αλεξανδρούπολη στο δίκτυο της “Ευρωπαϊκης Γιορτής της Μουσικής – European Music Day (EMD)” στον Ν. Έβρου (www.evros-emd.gr)

Σήμερα, η Mobile Sound Factory συνεχίζει την πορεία της προτείνοντας νέες ιδέες στη αγορά με το μήνυμα see, hear, feel & remember.

 

Επιμόρφωση

Η Mobile Sound Factory είναι σε εξέλιξη ώστε να αποτελέσει μέλος της Διεθνής Ένωσης Επαγγελματιών Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και του Eυρωπαϊκού Δικτύου Ανταλλαγής Παραστατικών Τεχνών και Εκθέσεων.

Η τελευταία επιμόρφωση-κατάρτιση της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε :

 • 2017, στον τομέα  Διοργάνωση Μουσικής Εκδήλωσης από τη Μ.Ε.Σ.Ο. , στα πλαίσια του Δικτύου Διοργανωτών Βορείου Ελλάδος “Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής” σε συνεργασία με την υποστήριξη του European Live Music Association & του NIMPE, στη Ξάνθη.
 • 2014, στον τομέα  Tourism & garden/open space heritage management σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και το “CultTour” ένα έργο του προγράμματος INTERREG IVB, της Ε.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία (ETC) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (South East Europe).
 • 2014, στον τομέα  Διαχείριση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και το “CultTour” ένα έργο του προγράμματος INTERREG IVB, της Ε.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία (ETC) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (South East Europe).
 • 2014, στον τομέα  Τοπική Ιστορία σε συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) και το Δήμο Διδυμοτείχου.
 • 2013, στον τομέα  Σύγχρονο Marketing & Τεχνικές Πωλήσεων σε συνεργασίας με το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), το Ε.Κ.Τ. και τον Σ.Ε.Ε.Β.Δ.Π. .
 • 2013, στον τομέα  Τεχνικός Ασφαλείας σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Β.Ο.Π. και το ΚΕΚ – Γ.Ε.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. .
 • 2008, στον τομέα  Εθελοντισμός & Αναπηρία (Α.Μ.Ε.Α.) σε συνεργασίας με το Ινστιτούτο Ενδοκοινωνιακής Αποκατάστασης και την Ε.Ε. .
 • 2008, στον τομέα  Marketing & Διαφήμιση σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεων Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) και την Ε.Ε. .
 • 2007, στον τομέα  Πολιτιστικό Περιβάλλον – Οργάνωση Εκθέσεων, Εκδηλώσεων & Σεμιναρίων σε συνεργασία με το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και την Ε.Ε. .
 • 2006, στον τομέα  Ηχοληψία & Παραγωγή Μουσικής από το Magnanimus Recording Studio του Γιώργου Πετζίκη, στη Θεσσαλονίκη.
 • 2004, στον τομέα  Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνίας από το Κέντρο Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Ελλάδας.
 • 2003, στον τομέα  Σχεδίαση Διαφημιστικών Εντύπων από την ΑΙΝΙΓΜΑ design – Studio Γραφικού Σχεδιασμού.
 • 2002, στον τομέα  Ζωγραφικής από τον Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. – Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας.
 • 2000, στον τομέα  Τεχνικών Αυτοματισμών & Προγραμματισμό  Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου από τον Ο.Ε.Ε.Κ. – Δ.Ι.Ε.Κ.
 • 1998, στον τομέα  Τεχνικών Ηλεκτρολόγων – Ε.Η.Ε. από το Τ.Ε.Λ. Διδυμοτείχου.
 • 1997, στον τομέα  Ραδιοφωνικές Παραγωγές  & Μουσική Επιμέλεια από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Διδυμοτείχου.
 • 1993, στον τομέα  Ραδιοφωνικές Παραγωγές & Μουσική Επιμέλεια από τη Ραδιοφωνία Θράκης Διδυμοτείχου.

 

 

 

 

Συνεργασίες

Τα τελευταία χρόνια η MSF productions υποστήριξε συνεργασίες και κάλυψε ψυχαγωγικές και διαφημιστικές ανάγκες σε σημαντικές επιχειρήσεις, συλλόγους ή σε πολιτιστικά & αναπτυξιακά κέντρα της Β. Ελλάδας .

 

Ας συνεργαστούμε...

Επικοινωνία

OFFICE:
25ης Μαϊου 132
Διδυμότειχο, Τ.Κ. 68300, Ν.ΕΒΡΟΥ

SHOP:
Δημοκρατίας 60
Διδυμότειχο, Τ.Κ. 68300, Ν.ΕΒΡΟΥ

Τηλ./Fax: +30 25530 25742
Κιν.: 6947 954639
Skype: mobilesoundfactory.gr

E-mail: info(at)mobilesoundfactory.gr

Σύντομα δίπλα σας με νέα σελίδα…